Snack

Manzanabrød med jomfruolivenolie  /  38,-

Marinerede oliven  /  38,-

Lune nødder med Manzana’s krydderier  /  38,-

Iberico flæskesvær med Trøffel/soya dressing /  38,-

Jamón y Salchicha

Jamon serrano de Batallé, Girona, grande reserva, 30 måneder  /  78,-

Jamon iberico, Cebo, Cesar Nieto, Guijuelo, 30 måneder  /  128,-

Jamon iberico bellota, Cesar Nieto, Guijuelo, 60 måneder  /  168,-

Jamon iberico bellota Pata Negra, Lazo, Jabugo, 36 måneder  /  228,-

Seleccion af jamon serrano og jamon iberico  /  198,- (incl. brød)
– Jamon serrano
– Jamon iberico cebo
– Jamon iberico bellota

Salchichon iberico  /  58,-

Chorizo iberico  /  58,-

Lomo iberico  /  118,-

Seleccion af tørrede iberico pølser /  98,-

Pan con tomate

Ristet brød med tomat og hvidløg  /  68,-

Ristet brød med tomat, hvidløg og serrano skinke  /  98,-

Ristet brød med tomat, hvidløg og iberico skinke  /  138,-

Ristet brød med tomat, hvidløg og ansjos  98,-

Kolde tapas

Salat med syltede, grillede og marinerede grønsager samt salsa romesco /  88,-

Salat med iberico skinke, bagte tomater og marineret mozzarella  /  108,-

Alchachofas fritas (friterede artiskokker) med trøffel og appelsin /  88,-

Atlanterhavs rejer med all-i-oli og salat  /  98,-

Friterede rejer i panko brødkrumme med romainesalat og parmesan  /  108,-

Manchego ost med ristede nødder i kokoskaramel  /  88,-

Varme tapas

Fiskesuppe med hvid fisk, reje, tomat og fennikel /  118,-

Gambas pil-pil med Atlanterhavs rejer, chili, hvidløg og persilleolie  /  98,-

Vintersvampe á la pil-pil med pocheret æg og pikant brødkrumme /  98,-

Tortilla de Patatas med krebsehalesalat  /  88,-

Stegt torsk med grønne asparges, skummende blanquet sauce og persilleolie  /  118,-

Svampe Risotto med Parmesan og Mozzarella /  98,-

Bikini (toast) med jamon dulce og Manchego ost  /  78,-

Patatas bravas med salsa brava og aioli  /  48,-

Croquetas de jamon /  88,-

Manzana Slider med okse, Manchego og sød sennep  /  68,-

Estofado de ternera (Rødvins braiseret kalv) /  128,-

Iberico Presa med æble, karamelliserede perleløg og crumble af iberico skinke  /  138,-

Duroc ribs, citronsauce med rød karry og coleslaw  /  128,-

Postres (desserter)

Brownie med ingefær/vanilje is og lun chokolade skum  /  108,-

Hasselnøddecreme, syltede bær og bagt hvid chokolade /  108,-

Æbler en-cru, æblesorbet, æblepure, saltet karamel med Calvados og karamelliseret æbleskum  /  108,-

Social dining

Vi anbefaler at bestille ca. 3 retter pr. person.

Retterne serveres i små ’runder’, når de er klar i køkkenet, og altså ikke på samme tid… præcis som de gør i Spanien.