Nytårsmenu 2024
Snack
Iberico flæskesvær med Trøffel/soya dressing
Marinerede oliven
Kongens tale
Krebsehalesalat på crostini
Forret
Manzana’s fiskesuppe med torsk, rejer, tomat og fennikel
Hovedret
Oksemørbrad med trøffelsauce, syltede bøgehatte,
grillede selleri og kartoffelsoufflé
eller
Ovnbagt torsk med sauce velouté de poisson,
saltbagte rødbeder, radicchiosalat og kartoffelsoufflé
Dessert
Hasselnøddecreme med syltede bær, vaniljeis og bagt hvid chokolade
Natmad
Iberico skinke(cebo 30 mnd.),
sellection af tørrede pølser (salchichón, chorizo og lomo),
hjemmebagt Manzana brød med jomfru olivenolie
Pris per person 495,-
Bestilles senest d. 29. dec.
Menuer afhentes d. 31. dec. ml. 11 – 14